Glædelig december! Så er det snart tid til JULEKONCERTER! Vi holder adskillige i år, og den første er for solo-elever. Det foregår d.14.december kl.11 og 13 i Zahlen, Nørrevoldgade 5. Eleverne skal tale med deres lærer om, hvorvidt de skal spille eller ej, og eleverne skal tale med deres forældre om, hvorvidt familien har tid til at komme og være med den dag, og sidst men ikke mindst skal lærerne jer, om det er kl.11 eller 13, I skal spille... Alle er velkomne til koncerterne, og jeg glæder mig til at se og høre jer!

Mandag d.16. december kl.17.30 er der Julerock for de bands, der har eksisteret mere end et halvt år! Hvis I er i tvivl, så kontakt læreren. Alle læreres numre står her på siden. Koncerten foregår i festsalen på Gymnasieskolen.

Dagen efter, d. 17/12 kl.16 er der samme sted "Mini-rock" og juleafslutning for Ries hold musikalsk indskoling. Alle er velkomne!
 
Hvis I ikke allerede er meldt ind - bedes I melde jer ind i gruppen "Zahles Musik- og Billedskole" på Facebook. Her vil komme ekstra kommunikation og deling af billeder, men alle vigtige besked vil stadig sendes pr. mail.
På gensyn!
Inge
Zahles Musik- og Billedskole - Telefon: 3369 7925 - E-mail: in@zahles.dk
Luk